!!! OHJEET tuntien varaamiseen hopoti.com varausjärjestelmässä!!!


1.8.2017

...... johon Sinun tulisi käydä rekisteröitymässä mahdollisimman pian, jotta voit jatkossa hopoti.com kautta helposti varata, maksaa ja siirtää ratsastustuntisi.

Hyvä asiakkaamme, olemme siirtyneet uuteen ratsastustuntien varaamisen aikakauteen.
Ratsastustuntien maksaminen, varaaminen ja siirtäminen on nyt entistä helpompaa! Jatkossa voit varata irtotunnit ja vakiotunnit suoraan osoitteesta:
https://hopoti.com/stable/OkeroistenTallinRatsastuskoulu
OHJEET:

Okeroisten Tallin Ratsastuskoulu on ottamassa ensimmäisten joukossa Suomessa ja maailmalla käyttöön Hopotin, pelkästään ratsastusmaailmaa varten luodun varauspalvelun. Palvelun avulla kausien, tuntien ja tallikorttien ostamisesta tulee helppoa ja vaivatonta - Hopotia voi käyttää millä tahansa laitteella suoraan nettiselaimessa.

Okeroisten Talli aloittaa Hopotin käytön välittömästi ja jatkossa tallin kaikki tuntien varaamiset ja peruutukset hoidetaan Hopotissa. Käythän siis heti varaamassa syksyn alkavat tunnit! Alla vielä ohjeet:

1. Ratsastaja rekisteröityy Hopotiin

Rekisteröinnin voi tehdä sähköpostiosoitteella, Facebook-tunnuksella tai Google-tilillä osoitteessa hopoti.com. Hopoti-tili tulee tehdä ratsastajan nimellä ja tiedoilla, ei maksajan! Myös kaikille alaikäisille pitää luoda oma henkilökohtainen Hopoti-tili.

2. Lisää Okeroisten Talli suosikkitalliksesi

Löydät mukana olevat tallit etusivun tallihausta, Okeroisten Tallin suoraosoite: https://hopoti.com/stable/OkeroistenTallinRatsastuskoulu.

Suosikkitallin lisääminen onnistuu tallin omalta Hopoti-sivulta klikkaamalla tallin nimen vieressä olevaa sydäntä. Kun talli on lisätty suosikiksi, näyt tallin asiakaslistassa ja lisäksi löydät myös itse tallin sivuille helpommin ja nopeammin.

3. Varaa haluamasi tunnit

Tallin Hopoti-sivujen Varaus-osiossa on kalenteri kaikista tunneista, etsi sieltä haluamasi tunti ja valitse Varaa. Jos olet sopinut ratsastuksen opettajan kanssa jostain kausipaikasta, niin muistathan varata KAIKKI ennaltasovitut tunnit oikeille paikoilleen! Varaus-sivulla voit valita myös varattavaksi useita tunteja kerralla valitsemalla kaikki haluamasi tunnit aikataulu-osiosta.

Tuntia varatessa voit ostaa Tallikortteja (10, 20, 22 ja 44 kerran kortteja), joita voi käyttää tuntien helppoon varaamiseen Hopotissa. Tallikortteja on tarjolla erikseen normaaleille ja pienryhmätunneille, muista valita oikeanlainen tallikortti haluamallesi tuntityypille.

Tallikortit vastaavat aiemmin Okeroisten Tallilla käytössä olleita kausikortteja sekä kymppikortteja. Jos sinulla oli ennestään vanhoja kertakortteja, Okeroisten Talli lisää kyseiset saldot käyttäjille käsin ja ne tulevat näkyviin olemassa olevana Tallikorttina. Jos saldoa ei näy, ota yhteys talliin.

Irtotuntien, tallikorttien, kausien ym. maksutapoina ovat kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut, korttimaksut sekä erämaksut 3-24 kuukauden maksuajalla. Tutustu tarkemmin maksutapoihin Varaus-vaiheessa.

4. Hallinnoi tunteja Hopotissa

Peruutuskäytäntöjen puitteissa voit perua tuntisi omasta Hopoti-kalenterista ja saat korvaavan tuntisaldon omalle Tallikortillesi. Voit käyttää korvatut tuntisaldot uusien tuntien varaamiseen.

Ongelmatilanteissa ota yhteys Hopoti-tukeen sivun oikean alareunan puhekuplan avulla, Hopoti auttaa kaikissa rekisteröitymiseen, varaamiseen ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä mielellään. Ratsastajan Hopoti-aloitusoppaan löydät osoitteesta help.hopoti.com/aloittaminen/ratsastajan-aloitusopas/.

Jos kaipaat vielä lisäohjeita tai haluat antaa palautetta, voit tarvittaessa kääntyä myös Hopoti Chat -tukitiimin puoleen.