Ohjeita ratsastuskoulun hevosilla kilpaileville

Ohjeita ratsastuskoulun hevosilla kilpaileville

Jokainen joka ratsastaa säännöllisesti Okeroisten Tallin ratsastuskoulussa on taitojensa, kykyjensä ja halunsa mukaan mahdollisuus osallistua tallin harjoituskilpailuihin sopimuksen mukaan.

Jos haluat kilpailla, sovi asiasta hyvissä ajoin etukäteen ratsastuksenopettajasi kanssa ja varmista kotoa, että Sinulla on lupa ja mahdollisuus osallistua ko. kilpailuihin.

Osallistumme silloin tällöin myös muiden tallien ja seurojen järjestämiin kilpailuihin.

Hevonen, jolla osallistut kilpailuun on Sinun vastuullasi kilpailun ajan! Se tarkoittaa sitä, että huolehdit siitä, että olet ajoissa kävelemässä ja verryttelemässä hevosta ja kun olet esim. tutustumassa rataan - Sinulla on luotettava apulainen tai hevosenhoitaja, joka taluttaa hevosta. Sinä itse huolehdit, että ratsulla on kaikki tarvittavat varusteet mukana ja säähän sopivat loimet päällään!

Sinä huolehdit hevosen myös asianmukaisesti hoidettuna takaisin talliin ja ilmoitat välittömästi ratsastuksenopettajalle, jos hevosella tai varusteissa ei ole joku asia kunnossa.

Jos päätät muuttaa suunnitelmiasi, etkä osallistukaan esim. johonkin luokkaan, on Sinun henkilökohtaisesti ilmoitettava siitä ratsastuksenopettajallesi ja myös kilpailukansliaan tai tuomaritorniin!

Kanslian ei tarvitse palauttaa kilpailumaksua tai hevosen vuokraa, jos peruutusta ei suoriteta asianmukaisesti.

Huolehdit itse, että hevosen varusteet, huovat ja loimet ovat takaisin puhdistettuna omilla paikoillaan !