Asiakaspalautteet

Palautteesi on meille tärkeää. Anna meille palautetta, kiitos! :) okeroistentalli@gmail.com

"Tasokas ratsastustalli jonne on helppo tulla. Osaavat ja onnelliset hevoset, hyvä opetus. Puitteet kunnossa ihan kaikin puolin! Suosittelen!"


"Annan viisi tähteä niin hevosille, ilmapiirille kuin opetuksellekin. Okeroisten talli on huippu paikka harrastaa ja kehittyä ratsastajana!"


"Mukava ilmapiiri... näin vanhempana harrastajana tyytyväinen omaan rauhaan lisäksi pidän kovasti no shout systeemistä...!"

"En kävisi tallilla, jota en voisi varauksetta suositella myös muille. Okeroisissa on kaikki mistä tykkään: hevosista pidetään huippuhyvää huolta, opetus on laadukasta ja tallilla on kiva pienen tallin tunnelma. Aikuisratsastajana arvostan myös rauhallista ilmapiiriä."


"Kiitos loistavasta synttäriratsastuselämyksestä. Ei voi kuin suositella!"


"Tallilla loistava ja perusteellinen opetus, sekä onnelliset hevoset."


"Tallilla otetaan ihmiset hyvin vastaan, ollaan erittäin aktiivisia kaikessa ja lisäksi asioista tiedotetaan hyvin! Opetuksen taso on hyvä ja hevoset työhönsä sopivia, ammattitaitoisen henkilökunnan ratsastajille sopiviksi valitsemia."

"Talli ja ympäristö ovat siistit, tavarat oikeilla paikoilla. Apua saa tarvittaessa."


"Tätiratsastajana arvostan aikuisille sopivaa mentaliteettia, toimintaa, opetusta ja ilmapiiriä sekä samanhenkistä harrastusporukkaa."

"Kävimme tiistaina tutustumassa talliin yhdessä siskoni ja 8v tyttäreni kanssa. Tallilla saimme erittäin ystävällisen ja avuliaan vastaanoton. Heppojen valmiiksi laittoon saimme neuvoja aina tarvittaessa. Kivan ilmapiirin lisäksi tallilla on tosi hienot puitteet ja erittäin mukavat hepat. Suosittelen!"


"Nyt kun lapseni on aikuistunut, elämään on tullut aikaa omille asioille. Paluu rakkaan harrastuksen pariin 20v tauon jälkeen oli pitkään mielessä. Okeroisten tallin hevoset ja henkilökunta madalsivat kynnystä ihantudellaan ja taidollaan. Nyt paluusta on 9kk aikaa ja kokemukseni perusteella, joka jatkuu edelleen, voin lämpimästi suositella Okeroisten tallia!"


"Kiitos mukavasta tunnista eilen! Täytyy vielä tässä alkuun oikein kehaista, kun en eilen muistanut, että miten mukava tunnelma tallilla oli heti tontille saavuttuani! Mahtavan avoin, ystävällinen ja rento ilmapiiri - heti tuntui oikein kotoisalta" 

"Kilpailumahdollisuus ratsastuskoulun hevosilla"


"Ei liian suuri ja laitosmainen talli"


"Suzannilta saa periksiantamatonta ja tasokasta opetusta aina hevosenhoidosta tunneille saakka. Tallissa säntillinen ja johdonmukainen toimintatapa, hyvät ja tyytyväiset hevoset. Uskon että pystyn kehittämään itseäni Okeroisissa."


"Opetus on hyvää ja opettajat osaavia! Hevosia löytyy jokaiseen makuun ja tallillanne on mahdollisuus kehittyä myös yhden hevosen kanssa. Ilmapiiri on kotoisa ja talli erittäin viihtyisä :)"


"Hevosten hyvinvointi on kunnossa. Kivat hevoset ja hyvä opetus. Hyvä ilmapiiri asiakkaiden kesken! Aikuisia ratsastajia."