Ratsastuskoulu

Ratsastustuntimme

Ratsastuskoulun pääopettajana toimii Suzanni Bebek. Suzanni on kilpaillut kansallisella tasolla koulu- ja esteratsastusta. Hän on kansainvälisen II-tason ratsastuksenopettaja ja lajivalmentaja sekä koulu- että esteratsastuksessa. Ratsastustunnit pidetään intensiivisissä 4 - 6 ratsukon pienryhmissä osaavilla ja yhteistyöhaluisilla hevosilla. Tiedustele myös alkeiskursseja, ja yksityistuntejamme.

Meillä voi maksaa ratsastustunnit myös E-passilla, Smartum- tai Virike liikuntaseteleillä! Voit osallistua opetukseen myös omalla hevosellasi. 

Vakiotunnille ovat tervetulleita kaikki lähtötasoltaan perusmerkin ratsastustaidot omaavat tai alkeiskurssin käyneet yli 10-vuotiaat ratsastajat.

Yksityistuntimme

Intensiiviset ja yksilölliset tunnit, joilla keskitytään tehokkaasti hiomaan tiettyä osa-aluetta tai ongelmaa koulu- tai esteratsastuksessa. Myös liinatunnit, joissa keskitytään ainoastaan ratsastajan istunnan ja tasapainon parantamiseen.

Käytämme opetuksessa NoShout-äänentoistolaitteet. Voit vuokrata tallilta laitteen 6€/h tai ostaa omaksi erikoishintaan suoraan maahantuojalta.

Olemme ensimmäinen ja ainoa Laatutalli -sertifikaatin saanut talli Päijät-Hämeessä sekä vuoden 2019 Paras Laatutalli!

Voit maksaa meillä Smartum- ja Virikeseteleillä sekä SporttiPassilla ja ePassilla.

Tallilla toimii oma ratsastusseura
Okeroisten Ratsastajat ry, tutustu lisää OkRa Ry:hyn tästä!