Ratsastuskoulu

Ratsastustuntimme

Ratsastuskoulun pääopettajana toimii Suzanni Bebek. Suzanni on kilpaillut kansallisella tasolla koulu- ja esteratsastusta. Hän on kansainvälisen II-tason ratsastuksenopettaja ja lajivalmentaja sekä koulu- että esteratsastuksessa. Ratsastustunnit pidetään intensiivisissä 3 - 5 ratsukon pienryhmissä tai 6 - 8 ratsukon normiryhmissä osaavilla ja yhteistyöhaluisilla hevosilla. Tiedustele myös alkeiskursseja, yksityis- ja paritunteja.
Meillä voi maksaa ratsastustunnit myös E-passilla, Smartum- tai Luottokunnan liikuntaseteleillä! Voit osallistua opetukseen myös omalla hevosellasi. 

Vakiotunnille ovat tervetulleita kaikki lähtötasoltaan perusmerkin ratsastustaidot omaavat tai alkeiskurssin käyneet yli 10-vuotiaat ratsastajat.

Yksityis- ja parituntimme

Intensiiviset ja yksilölliset tunnit, joilla keskitytään tehokkaasti hiomaan tiettyä osa-aluetta tai ongelmaa koulu- tai esteratsastuksessa. Myös liinatunnit, joissa keskitytään ainoastaan ratsastajan istunnan ja tasapainon parantamiseen.

Oppilaidemme käytössä on ratsastustunneilla NoShout-äänentoistolaitteet. Pyydä laite opettajalta tai edelliseltä ratsastajalta. Lainakorvanappeja löytyy satulahuoneesta. Suosittelemme kuitenkin hygieniasyistä omia korvanappeja, joita voi ostaa omaksi ratsastuksenopettajalta hintaan 20e. 

Olemme ensimmäinen ja ainoa Laatutalli -sertifikaatin saanut talli Päijät-Hämeessä!

Voit maksaa meillä Smartum- ja Virikeseteleillä sekä SporttiPassilla ja ePassilla.

Tallilla toimii oma ratsastusseura
Okeroisten Ratsastajat ry, tutustu lisää OkRa Ry:hyn tästä!