Tallin asukit
Aristo III

Tallimme liitokavio eli Poni on KWPN-ruuna, joka pienestä koostaan huolimatta liikkuu erittäin hienosti. Näyttävät liikkeet riittävät pidemmällekin kouluratsastusuralla, mutta vaativat ratsastajalta hieman enemmän taitoa.

Poni voitti ylivoimaisesti ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskisoissa junioreiden kultamitalin kouluratsastuksessa vuonna 2012. Tämän jälkeenkin Poni on eri oppilaidemme kanssa sijoittunut näissä valtakunnallisissa mittelöissä lähes poikkeuksetta mitalisijoille. Poni osaa myös hypätä näyttävästi.

Koulutustaso Vaativa B.

Bärbel

Bärbel eli ystävien kesken Bella on näyttävä ja luonteikas tamma, joka hyvin usein testaa ratsastajaansa. Jämäkkyys kuitenkin palkitaan - Bella osaa ratsastaessa olla todella herkkä ja miellyttävä. Erityisesti Bella nauttii hyppäämisestä, ja onkin esteillä halukas ja rohkea. Se onkin monen suosikkiratsu.

Koulutustaso Helppo A

Benedicta

Ystävien kesken Netta on pieni saksalainen tamma. Netta on miellyttämisenhaluinen ja herkkä hevonen. Se taitaa alkeisliinatunnit ja on myös oikein taitava esteratsu, joten se sopii monelle eri ratsastajalle. Netalla onkin ansaitusti se suurin faniklubi ratsastajien keskuudessa.

Koulutustaso Vaativa B.

Fond

Fondi on erittäin kevyt ja herkkä ratsastaa. Se on toiminut aikaisemmin Suzannin kansallisen tason estehevosena, ja siltä sujuukin sekä koulukiemurat että maastoesteet suit sait sukkelaan. Tässä on hevonen, joka opettaa ratsastajaa nöyrästi ja palkitsevasti.

Koulutustaso Helppo A - Vaativa B

Lennon Köpi

Köpi on pieni, mutta pippurinen suomenhevosruuna, jolta löytyy vahvasti oma mielipide. Köpi on reipas, mutta silti herkkä ratsastaa ja se taitaa hyvin myös alkeistunnit.

Koulutustaso Helppo B

Preti

Vuonna 2000 syntyneellä Pretillä on persoonallinen väritys. Preti on monipuolinen ja ketterä tamma joka hyppää hyvin ja liikkuu kauniisti.

Koulutustaso Helppo A

Saffetly

Safu on kiltti Hannover -tamma, joka on syntynyt vuonna 2008. Laadukas hevonen, sopii monelle erilaiselle ratsastajalle.

Koulutustaso Helppo B

Tarun Tarina

Tara on tallimme ensimmäinen oma kasvatti ja se on syntynyt vuonna 2010. Tara on kaunis ja luonteeltaan täyden kympin tamma, ja siitä onkin kehittynyt ratsastuskouluumme todella suosittu ratsu. Koulutustaso Helppo B. Tara on myös näyttelyissä palkitun Okeroisten Maijan emä.

Koulutustaso Helppo B

Opell

"Jippii, mulla on Olli!" kuuluu usein tuntitaulun luota, kun ratsastajat tulevat tarkistamaan seuraavan tunnin ratsunsa. Tämä ihmisen ylin ystävä rakastaa hyppäämistä. Olli on vireä ja hyvin herkkä ruuna, joka opettaa ratsastajalle, mitä tarkoittaa herkkä ja hellä käsi. Olli on aika pienikokoinen ja erittäin kiltti hoitaa.

Koulutustaso Helppo B

Waterblue

Wilma on syntynyt vuonna 2000. Se on kiltti, osaava ja reipas ratsu tallimme isommille ratsastajille.

Koulutustaso Helppo B

Sanni Salama

Tässä on todellinen Salama! Sanni on pieni ja tempperamenttinen tamma, joka osaa myös testata ratsastajiaan. Se hyppää todella hyvin ja on myös ohjasajossa taitava opettaja. Osaa myös testata ratsastajiaan.

Koulutustaso Helppo B - A

Emmer

Emmer eli Eetu on reipas ja kiltti estehevonen sekä todella utelias. Kouluratsastuskin sujuu mallikkaasti, mutta erityisesti Eetu nauttii hyppäämisestä. Sillä voi hypätä kuka vaan, kunhan ohjaa tolppien väliin niin Eetu hoitaa homman esteellä kun esteellä!

Koulutustaso Helppo A

Okeroisten Kerttu

Kerttuli syntyi vuonna 2011. Emä Tuulen Taru, Isä Liising. Kerttuli on erittäin luonteikas tamma ja vain harvojen kokeneempien oppilaidemme käytössä.

Kerttuli on erittäin kaunis ja hyvärakenteinen. Kerttuli palkittiin 19.4.2012 I-palkinnolla Orimattilan varsanäyttelyn parhaaksi varsaksi sekä myös valtakunnallisessa varsanäyttelyssä II -palkinnolla.

Koulutustaso Helppo B

Okeroisten Matti

Matti on todella sympaattinen ruuna joka kuuluu myös tallin omien kasvattien joukkoon. Matti opettelee käytöstapoja isompien hevosten kanssa laumassa. Matin parhaat heppakaverit ovat Tara ja Maija.

Koulutustaso: Lastentarhassa

Okeroisten Maija

Tallin oman kasvatin Taran varsa Maija on utelias ja oppimisen haluinen tamma, josta tulee vielä loistava ratsu. Maija tykkää rapsutuksista ja huomiosta.

Koulutustaso: Lastentarhassa

Calle

Talliamme vartioi Rhodesiankoira Calle. Calle vahtii tiluksia kesäisin terassilta ja talvisin sohvannurkalta. Callen paras eläinystävä on Norwitchin terrierityttö Puksu.

Puksu

Puksu on tallin maskottikoira ja tykkää lähteä kisamatkoille mukaan. Puksu ei tykkää ollenkaan aamuherätyksistä ja jääkin mielellään vielä nukkumaan. Puksu komentelee mielellään hevosia, jos ne eivät käyttäydy siivosti. Puksun voi löytää myös toimistosta nukkumasta.

Katja

Katjan paikkaa sydämessä ei voi viedä mikään toinen kissa. Katja jäi auton alle vuonna 2012, mutta ison leikkauksen jälkeen kuntoutui ennalleen suureksi saalistajaksi. Katjalla on toinen takareisi rakennettu uudelleen titaanista ja sen vuoksi pakkasella sen mielipaikka on toimiston lämmössä.

Eikka

Eikka on vikkelä mieleltään, notkea rungoltaan ja hyvin hellyydenkipeä. Päivisin voit löytää Eikan maneesista nuorten hevosten ratsutuksia valvomassa ja iltaisin hän mielellään seuraa ratsastustuntejamme.