Okeroisten este-, koulu- ja yhdistetyn harkkakisat

10.12.2019
Tervetuloa (ei niin vakavasti otettavaan) Okeroisten yhdistettyyn harkkakisaan, joka ratsastetaan Tapanina 26.12. alkaen klo 14 esteet ja la 28.12. alkaen klo 14 koulua.
Kouluohjelma.

Vapaavalintainen lyhyen radan ohjelma tasolla HeD - HeA. Kuitenkin niin, ettei HeA tasoinen ratsastaja saa osallistua HeC ohjelmaan, ellei kyseessä ole nuorella ja kokemattomallä hevosella suoritettava rata. Huom! Kaikissa kouluohjelmissa saa suorittaa raviosuudet keventäen! Raippa ja kannukset ovat sallittuja, mutta eivät pakollisia. Ratsastuksenopettaja Suzanni hyväksyy ohjelman tason ratsastajan ja hevosen mukaisesti. Prosentit ratkaisevat lopputuloksen.

Esteet

Lk 1. Maapuomit/pikkuristikot

Lk 2. 60 cmLk 3. 80 cm

Esteiden palkintojärjestys määräytyy kaikkien puhtaan radan suorittaneiden väliltä radan sujuvuuden ja "siisteyden" perusteella, luokasta riippumatta.
Yhdistelmäkisassa samalla hevosella suoritettuna sekä koulu- että esterata. Palkintojärjestys määräytyy yhteispisteistä niin, että kellä vähiten yhteispisteitä, voittaa. Jos esteosuudesta saa 1p ja kouluosuudella on esim. 3 On lopputulos 4p
Käänteinen pistelasku 

1. 1p

2. 2pjne.

Eli voit osallistua kouluun, esteisiin tai yhdistetyn kisaan!
Kilpailumaksut: 20€/startti, lainahevonen 20€/startti
Kaikki osallistujat palkitaan esinepalkinnoin!
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Ma 23.12. klo 19 mennessä: okeroistentalli@gmail.com